Amwayev Globalni volonterski dan

Povodom UN-ovog Međunarodnog dana djeteta, Amway je proslavio desetu obljetnicu "One by One" kampanje za djecu Amwayevim Globalnim volonterskim danom. Amwayevi zaposlenici i distributeri iz Kine, Europe, Sjeverne i Južne Amerike te drugih pedeset zemalja svijeta okupili su se na današnji dan kako bi svojim volonterskim radom i donacijama pomogli djeci kojoj je pomoć potrebna.
U sklopu ove inicijative, Amwayevi zaposlenici i distributeri u Hrvatskoj donirali su djeci i obiteljima štićenicima Udruge Krila - terapijsko jahanje 80 paketa proizvoda za osobnu njegu i za njegu doma koje su im uručili u prostorijama udruge. Volonteri Krila upoznali su Amwayeve distributere sa svojim radom te metodom rehabilitacije jahanjem djece i mladih s cerebralnom paralizom.
Predsjednik udruge Krila, Saša Tuksar ovim povodom je izjavio: "Zahvaljujemo Amwayu na ovoj donaciji koja je razveselila naše štićenike i kojom je Amway pokazao da i u ova teška vremena njeguje društveno odgovorno poslovanje".    
Renata Rapić, voditeljica predstavništva Amwaya Hrvatska, istaknula je kako je ponosna što sudjeluje u ovom globalnom projektu: "Izvrstan je osjećaj biti dio globalne inicijative koja pomaže djeci. Sama pomisao, da su prije nekoliko sati naši kolege u Kini radili na edukaciji djece bez obitelji o zaštiti od potresa, kolege iz Kolumbije počeli s gradnjom domova za obitelji ili mi u Hrvatskoj koji dajemo doprinos djeci i njihovim obiteljima nas impresionira budući da se sve to događa u jednom danu."
Anica i Stipan Renić, Amwayevi nositelji posla, istaknuli su kako se osjećaju počašćeno što im Amwayeva poslovna mogućnost omogućava izdvajanje vremena kako bi mogli pomoći djeci, ali i da su ponosni na činjenicu da Amwayevi proizvodi igraju vitalnu ulogu u pomaganju onima kojima je pomoć potrebna.
 
O Amwayevoj "One by One" kampanji za djecu
Cilj Amwayeve "One by One" kampanje je utjecati i činiti razliku u životu djece s potrebama. U periodu od 2003. do 2012. godine ova kampanja direktno je utjecala na 10 milijuna djece. Njome je pritom prikupljeno više od 190 milijuna američkih dolara sredstava za pomoć djeci te generirano gotovo 2.7 milijuna sati volonterskog rada Amwayevih distributera i zaposlenika.
O Amwayu
Amway je jedna od najvećih kompanija u industriji direktne prodaje osnovana 1959. u SAD-u.  Amway nudi 450 različitih proizvoda za ljepotu, vitalnost i dom te poslovnu mogućnost u više od 100 zemalja i teritorija svijeta.

Kontakt
Ana Tkalec Barić
DIALOG komunikacije
tel: 01 45 57 221, mob: 091 22 57 053
email: ana.tkalec@dialog-komunikacije.hr
 

Partneri, sponzori i donatori