Amway donirao sredstva Udruzi Krila-terapijsko jahanje

Amway Hrvatska je donirao 20,000 kn humanitarnoj udruzi Krila koja omogućava djelotvoran, siguran i stimulativan program terapijskog jahanja za  djecu s poteškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom. Donirana sredstva namijenjena su pomoćnicima u terapijama - konjima, kako bi im se pružila najbolja moguća veterinarska i zubarska skrb te prehrana prilagođena njihovom radu i potrebama s ciljem postizanja optimalne psiho-fizičke spreme za svakodnevni rad sa štićenicima.
 
Renata Rapić, voditeljica predstavništva Amwaya u Zagrebu, uručila je ček predsjedniku udruge riječima: "Mi u Amwayu, zaposlenici i distributeri, vjerujemo da svi zajedno možemo učiniti puno za živote djece. Ova donacija je samo jedna od mnogih aktivnosti koje Amway Hrvatska pokreće kako bi poboljšali živote djece s poteškoćama u razvoju. Amway će i u 2013. nastaviti podupirati udrugu Krila volonterskim radom svojih zaposlenika te donacijom AMWAY HOME proizvoda dostatnima za jednogodišnje potrebe Udruge".
 
Saša Tuksar, predsjednik udruge Krila je izjavio: "Zahvaljujemo se tvrtki Amway i njenim distributerima na ovoj hvalevrijednoj donaciji koja će nam pomoći u nastojanjima da što većem broju djece i osoba s invaliditetom omogućimo sudjelovanje u programima terapijskog jahanja i pozitivne učinke ove jedinstvene terapijske metode."
 
Amway ONE BY ONE
Donacija udruzi Krila doprinos je hrvatske podružnice Amwaya globalnoj kampanji za pomoć djeci AMWAY ONE BY ONE® koja ove godine obilježava 10. godinu postojanja. Od pokretanja programa 2003. godine do danas Amway je utjecao na poboljšanje života više od 10 milijuna djece, sakupivši preko 190 milijuna dolara. Pritom su veliki doprinos dali distributeri i zaposlenici uloživši 2,5 milijuna sati u volonterski rad. Amway u Hrvatskoj veliku pozornost pridaje dobrotvornom radu i pomaganju u rješavanju mnogih lokalnih i globalnih društvenih problema. Od 2006. godine Amway Hrvatska surađuje s lokalnim UNICEF-om na raznim projektima kao što su Stop nasilju među djecom i Svako dijete treba obitelj te je za ove projekte ukupno donirano preko 240.000 kuna.
 
O Amwayu
S globalnom prodajom od 11,3 milijardi američkih dolara u 2012., Amway je jedna od najvećih svjetskih tvrtki koje se bave direktnom prodajom. Osnovan 1959. sa sjedištem u SAD-u, Amway nudi proizvode i poslovnu mogućnost u preko 100 zemalja i teritorija diljem svijeta putem više od 3 milijuna distributera koji grade svoj vlastiti Amway posao. Najprodavaniji Amwayevi brendovi su vitamini, minerali i dodaci prehrani NUTRILITE®, preparativna i dekorativna kozmetika ARTISTRY®  i sustav za pročišćavanje vode eSpring®. S više od 20,000 zaposlenika globalno, Amway je u privatnom vlasništvu obitelji Van Andel i DeVos sa Steveom Van Andelom kao predsjednikom uprave i Dougom DeVosom kao predsjednikom. Amwayem rukovodi upravni odbor kojem su na čelu članovi ovih dviju obitelji kao i dva vanjska direktora. Putem Access Business Group i Alticor Corporate Enterprises tvrtka pruža usluge razvoja proizvoda, proizvodnje i logistike. Za informacije na domaćem tržištu posjetite www.amway.hr.
 
 
Za sve dodatne informacije obratite se:        
Ana Tkalec Barić, Consultant                                                       Renata Rapić, Voditeljica predstavništva
Dialog komunikacije, Šoštarićeva 10/II                                      Amway d.o.o., Radnička cesta 80
10000 Zagreb                                                                                 10000 Zagreb                                        
tel: 01 4557 221 fax: 01 4557 223                                               tel: 3031 900 fax: 01 3031 910
 


Partneri, sponzori i donatori