TJEDAN UDRUGA 2014.

Uz glazbeni paviljon na Zrinjevcu, u ponedjeljak 09.06.2014. je otvoren Tjedan udruga, manifestacija koja se održava 14. godinu zaredom u organizaciji Grada Zagreba i Ustanove Dobri dom. 

Uloga organizacija civilnog društva u doba krize bila je ovogodišnja glavna tema manifestacija, u sklopu koje se  do petka, 13. lipnja na štandovima predstavilo oko 130 udruga raznih područja djelatnosti. 
Uz prateći program na glavnoj pozornici, nastupe raznih KUD-ova, sportsko plesnih i drugih klubova, predstavnici udruga svoj su rad i aktivnosti predstavljali svakodnevno od 10,00 do 16,00 sati.
 
Već tradicionalna manifestacija rezultat je dobre suradnje i partnerstva Gradske uprave i Udruga, a sve na dobrobit sugrađana. Manifestaciju je , u ime gradonačelnika Milana Bandića otvorila  pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Višnja Fortuna.

Mi smo, kao i svake godine, predstavili svoj rad putem promo materijala i info pulta, a koordinatorica Lidija Samac je sudjelovala u radu okruglog stola na temu "Održivost organizacija civilnog društva u doba krize". 


 



Partneri, sponzori i donatori