NOVA USLUGA U KRILIMA - BURZA SOLIDARNOSTI

Dragi roditelji i korisnici,
 
na inicijativu Udruge Krila i nekolicine roditelja, s radošću Vam predstavljamo i nudimo za Vaše potrebe novu uslugu nazvanu Burza solidarnosti.
 
Želja nam je pružiti mogućnost za razmjenu ortopedskih pomagala za Vašu i našu djecu, brzo, jednostavno i na jednom mjestu – u Udruzi Krila. Svako pomagalo koje više ne koristi Vaše dijete iz bilo kojeg razloga, donesite u Udrugu gdje ćemo ga evidentirati i ponuditi ostalim korisnicima, a isto tako, svako pomagalo koje zatrebate možete potražiti u Udruzi Krila, gdje ćemo prikupljati podatke i informacije o ponudi i potražnji.
 
Burza solidarnosti služi Vama i Vašim potrebama, a cilj joj je da Vam omogući što jednostavniji i što brži način do potrebnih pomagala. Nadamo se da ćete prihvatiti inicijativu i uključiti se što ponudom, što potražnjom.
 
Kad inicijativa dobije potreban zamah u Udruzi Krila, proširit ćemo je i na druge ustanove i organizacije, koje se bave sličnom djelatnosti, tako da će ponuda biti veća i moći će zadovoljiti većinu Vaših potreba.
 
Sve informacije možete dobiti telefonski, mailom ili osobno prilikom dolaska na terapije.
 
 
Srdačan pozdrav,

Saša Tuksar, Predsjednik
Udruge Krila-terapijsko jahanje
Gsm: 091 253 71 91


Partneri, sponzori i donatori